Ipari padlók

Jelenlegi hely

Szlovákiában évente több millió m2 ipari padló kivitelezésére kerül sor. Általában ezek új építésüek de egyre gyakoribb a már meglévö ipari padlok felujitasa. Az építészet ezen különleges szegmensével foglalkozik a BETONMIX s.r.o.– mérnöki, üzleti és kivitelezési vállalat, amely 2007- ben Szlovákiában alakult meg. Kivitelezéssel, mérnöki tanácsadással (statikus tervezés; padlók  méretezése; rétegrend, fugakiosztási, munkahézag-kialakítás és –kiosztási tervezés;kivitelezési tanácsadás; ipari padló felújítási terv) valamint speciális építöanyagok forgalmazásával foglalkozunk.

A referenciáinkon belül megtalálható néhány ipari csarnok is, melyeket multinacionális vállalatok  (UPS, SKODA, BMW, SLOVNAFT, TESCO stb.),  valamint kisebb cégek (raktárak, mühelyek, bemutatótermek, stb) számára építettünk.

Kéregerősítő: Topmix®


Topmix® egy előkevert iparilag előállított felhasználásra kész anyag, amely speciális kemény részecskéket, kvarc és portlandcementet tartalmaz. Kopásálló betonpadlók készítéséhez alkalmas.
 

Alkalmazási területek: Gyártócsarnokok, műhelyek, raktárak, rakodórámpák, hűtőházak, áruházak, garázsok, parkolók.
 

Előnyei: kopás-és ütésállóvá teszi a padlót, pormentes felületet ad, könnyen takarítható

Acélszál: Humix®


A Humix® hidegen húzott, végeiken meghajlított, méretre vágott acélhuzalszál beton, habarcs és egyéb építőipari kompozit anyagok erősítésére.

Műszaki és gazdasági előnyei: homogén, háromdimenziós erősítés, növeli a betonlemez szilárdságát, csökkenti a repedésérzékenységet és az ütésállóságot, alacsonyabb anyagköltséget eredményez, jelentősen csökken a kivitelezési idő, a betonkeverék szivattyúzható marad. Tökéletesen alkalmazkodik a modern felületképzési rendszerekhez

Alkalmazási területek: gyártó és üzemcsarnokok, raktárak, hűtőházak, áruházak, garázsok, előre gyártott betonelemek

Polipropilén műanyag szál: Polimix®


A POLIMIX® polipropilén műanyagszálat speciálisan arra fejlesztették ki, hogy a betont a szilárdulási folyamat korai fázisában erősítse és megakadályozza a zsugorodási repedések kialakulását.

Alkalmazási területei: Ipari padlók, kültéri betonlemezek, beton, falak, előregyártott elemek, száraz habarcsok

Párazárófolyadék: FF20®


Az FF20® egy felhasználásra kész párazáró folyadék, egy utókezelő szer, mely kiválóan zárja le a frissen készült ipai padló felületét és megakadályozza annak idő előtti kiszáradását. Az FF20-at közvetlenül a simítás után kell a padló felületére permetezni.

A minőségirányítás már hosszú ideje nem csak a nagy vállalatok kiváltsága.

Mi egy kisebb családi vállalkozás vagyunk, de a vállalatirányítási stratégiánk megfelel a minőségirányítási, környezetirányítási valamint a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer szigorú követelményeinek is.

Tanúsítványok megjelenítése ››